Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
vrgram

Regisztrált tagok: 6460
Legújabb tag: hpi2105

Látogatók ma: 5983
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 147063
Összes látogatók: 49625041

Reklám

Kiemelt híreink

  GyIK: 01. Az oldal szabályzata I.
1. Mi ez a GY.I.K. és mire jó?
A GY.I.K. egy rövidítés, melynek jelentése: GYakran Ismételt Kérdések.
Egy, az oldalt mûködtetõ, szerkesztõ, fenntartó adminok, által összeállított kérdés-válasz sorból álló segédlet, mely kérdéseket az adott oldal tagjai tették fel, és az oldal karbantartói, üzemeltetõi (adminok, moderátorok) megválaszolták.
Hasznos olvasmány az újonnan regisztrált tagoknak és mindenki másnak is a késõbbi felesleges, néha idegesítõ kérdések elkerülése végett.

2. Mi ez a DragonHall+ egyáltalán?
A DragonHall+ egy anime és rajzfilm release készítéssel és fordítással foglalkozó csapat saját oldala és neve is egyben. Az általunk készített anime release-k és fordítások mellett ezekrõl az animékrõl/rajzfilmekrõl minél több információt, kiegészítõt biztosítunk a látogatók számára. Emellett fontosnak érezzük a magyarországi animés-mangás hírek közlését is. Végül pedig, de nem utolsósorban egy olyan szoros kötelékû közösség kiépítését is célul tûztük ki, akik az azonos érdeklõdési körön kívül is barátokká válhatnak.

3. Az oldal hibásan jelenik meg, a gombok nem mûködnek, mit tegyek?
Az oldal Mozilla Firefox böngészõre van optimalizálva, de mûködik még Google Chrome, Maxthone, Opera alatt is. Egyedül az Internet Explorer verziói nem tudják megjeleníteni normálisan, így elõfordulhat, hogy bizonyos dolgok nem mûködnek, vagy hibák léphetnek fel, ha Explorerrel böngészed az oldalt. Azt javasoljuk, hogy használj Firefoxot, vagy a fentebb felsorolt böngészõk egyikét. A böngészõkhöz javasoljuk Java komponens telepítését is a Java-t igénylõ oldalelemek megfelelõ megjelenítése érdekében.


4. Miért nincs jogom bizonyos oldalak eléréséhez?
Bizonyos oldalakat illetve az összes letöltést csak regisztrált tagjaink érhetnek el! Akik a felsõ menüsorban található Regisztráció gombra kattintva kitöltik a regisztrációs "ûrlapot", majd aktiválták magukat a megadott e-mail címen érkezõ aktivációs kóddal, regisztrált tagunkká válnak, majd beléphetnek a felhasználónevükkel és a jelszavukkal. Ezután minden egyes lap elérhetõvé válik, a letöltések is!

5. Nem találok "semmit" az oldalon, hogy van ez?
Az oldalnak a felépítése információ központúan lett kidolgozva. A fõoldalról a baloldali menü és a felsõ menüsor segítségével lehet elérni a különbözõ címszavak által jelölt tartalmakat (Animék, mangák, rajzfilmek, Fan szekció stb.). Az egyes címszavakra kattintva jelennek meg az egyes tartalmak, vagy a tartalmakhoz vezetõ listázási lehetõségek. Az animék listájának elérése az Animék menüpontra kattintva lehetséges, majd vagy az ABC betûi szerint, vagy az ez alatti keresõ segítségével lehet eljutni a keresett anime adatlapjára. Az adatlapok alján lévõ menüsorból érhetõek el az adott animéhez tartozó további tartalmak, mint például az epizód/film letöltési lehetõség is.

6. Milyen tartalmakat találok az oldalon?
Minden egyes animéhez/mangához/rajzfilmhez/élõszereplõs filmhez elérhetõek letölthetõ és információs tartalmak. A letölthetõ tartalmak közé tartoznak az adott epizódjainak, vagy a filmnek a letöltése. A kiegészítõkhöz tartozik az opening-ending letöltés, képgaléria ide tartozó képekkel, és háttér- vagy téma zenék letöltése. Az információs tartalomba tartozik az anime/rajzfilm rövid ismertetõje, epizódlista, szinkronhang lista és az ide tartozó kiadványok ismertetése. A sor nem végleges, a jövõben még további, fõleg információs tartalmak is várhatóak.

7. Nem találok letöltést, hogyan tudok így letölteni?
Sehogy. Ha regisztrált felhasználó vagy már és valamelyik letöltési lehetõségnél nem találsz letöltéseket, akkor az azért van, mert nincsenek! Vagyis az adott animéhez/rajzfilmhez nem lett még feltöltve az általad keresett lehetõség, így az egyetlen amit tehetsz, hogy vársz, esetleg a Fórumban utánanézel (ha nincs infó akkor kérdezel), hogy mikor lesz feltöltve.

8. Hová vannak feltöltve az oldalon levõ tartalmak?
Minden letöltés az oldal saját szerverére kerül feltöltésre. A szerverünknek a "Szeróka" nevet adtuk. Szeróka fenntartása azonban koránt sem ingyenes, így minden regisztrált tagot kérünk, hogy támogassa az oldalt havonta akkora összeggel amennyivel tudja. Ide kerül egyébként minden, ami az oldalon is megtalálható, az epizódok, filmek, kiegészítõk, amiket feltöltünk. Amennyiben segítség kell a letöltéshez, olvasd el a GYIK menüpont alatt a "Regisztráció, letöltések és feliratok" címû útmutatót.

9. Projektjeinkrõl...
Minden aktuális releaserek/fordítók által készített animék listáját meg lehet tekinteni. Kérünk mindenkit, hogy ne írogasson senki több 100 PÜ-t a releasereknek/fordítóknak, hogy mikor készülnek el. Mindannyian azon vannak, hogy sok animét elkészítsenek, és örömet szerezzenek velük, nektek! Õk is emberek,
és nem csak ezzel a munkával foglalkoznak, van családjuk, és más dolguk is! A megértést köszönjük a nevükben is.

10. Miért kerülnek fel ilyen lassan a részek?
Ennek több oka is lehet. Az egyik, hogy a tévécsatorna korlátoz minket, amely általában heti egy-két részt ad egy újonnan indult anime/rajzfilm sorozatból (premierek). Így fizikai képtelenség ettõl többet kirakni, mivel NEM mi készítjük a szinkront! A másik eset, amikor már meglévõ sorozatokat rakunk ki általában heti 3-4 részes adagokban. Ez azért van, hogy a sorozat végéig mások is könnyen idetalálhassanak, és könnyedén láthassák, hogy épp milyen sorozatok futnak az oldalon, valamint a készítés is folyamatosan zajlik.© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!