Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Dini, a kis dinoszaurusz Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Dini, a kis dinoszaurusz Rick és Morty Rick és Morty

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 14
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4898
Legújabb tag: sancejev

Látogatók ma: 22882
Online látogató: 14
Látogatók a hónapban: 605520
Összes látogatók: 33121475

Reklám

  Ai no Kusabi - A köztünk lévõ ûr (2012)
[400x270] Eredeti cím: 間の楔 (2012)
Japán cím: Ai no Kusabi (2012)
Angol cím: Ai no Kusabi - The Space Between (2012)
Típus: OVA
Mûfaj: josei, yaoi, sci-fi, akció, dráma, romantikus
Epizódok: 4
Kiadás éve: 2012
Stúdió: Pony Canyon, AIC, Studio Tulip
Rendezõ: Akiyama Katsuhito
Eredeti mû: Yoshihara Rieko
Írta: Yoshihara Rieko
Karakterdizájn: Onda Naoyuki
Zene: Takahashi Tetsuya
Magyar változat: japán nyelv, magyar felirat
Hivatkozások: ANN, AniDB, MAL
Kapcsolódó:

Figyelem!
A mû a hard yaoi kategóriába esik, és nem csak, hogy két férfi közötti szerelmi és szexuális kapcsolatot tartalmaz, de az animében ábrázolt világ rendkívül kegyetlen és durva, így megtekintését csak 18 éven felüliek számára ajánljuk!


Mielõtt bárki szeme felcsillanna, hogy valamiképp mégiscsak folytatódik a korábbi részekben megismert Iason és Riki kapcsolata, sajnálatos módon rossz hírrel kell, hogy szolgáljunk. A következõ négy részes sorozat ugyanis csupán szemgyönyörködtetõ kiegészítése a régi epizódoknak. Az ott megismert szereplõkrõl tudhatunk meg még többet: az anime Riki és Iason megismerkedésének pillanatától kezdve kalauzol végig minket bizonyos helyzeteken, amiket átéltek.
Ezen szituációk némelyike ismerõs lehet a korábbi részekbõl, míg vannak teljesen újak is. A készítõk célja eredetileg egy 12-13 részes animében újra feldolgozni a bizonyos részleteket tekintve kissé pontatlan korábbi két részt, teljesen az alapul szolgáló regény nyomán (ezért is van az, hogy bizonyos jelenetek egészen máshogy zajlanak az új OVAkban, mint a régiekben). A költségvetés miatt azonban csak négy, de jól lezárt részt készítettek el, amelyek a 2012-es évre jellemzõ, csodaszép grafikával láttak el. Noha a seiyuuk is megváltoztak, az AnK-ra jellemzõ tipikus hangulat szerencsére megmaradt, ahogy a csodálatos zenék és a szereplõkbõl áradó szenvedélyesség is. AnK-rajongóknak kötelezõ darab!

Fontos!
A 2012-es OVAk megnézése csak a korábbi két rész megtekintése után ajánlott: a történet és az annak megértését segítõ magyarázatok egy része is abban a feliratban található meg, a nézési sorrend megváltoztatása esetén nem biztos, hogy érthetõ lesz az anime!
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!