Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Óz, a nagy varázsló Batman Batman Batman Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3730
Legújabb tag: Lilianai

Látogatók ma: 9883
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 27695
Összes látogatók: 23952375

Reklám

  Utolsó letöltés adag!
Saját munkáinkMegérkezett az év utolsó letöltés-csomagja, fogadjátok szeretettel, hiszen ismét sok minden felkerült. Lássuk tehát, az év utolsó letöltéslistáját:

~ Kaleido Star 15-18 (Dumet)
~ Slayers-A kis boszorkány új kalandjai 55-58 (Dumet)
~ Soul Eater 21-22 (Garurumon)
~ Stand Alone Complex-A második állás 03-06 (BrollySSJ4)
~ Yu Yu Hakusho-A szellemfiú 031-035 (Izzy)


A Yu Yu Hakusho múlt heti 025-030 epizódjai javításra kerültek, úgyhogy ezeket újra töltsétek majd le.
Szerk: Tölthetõ a 11-24 részek javítása is kivéve a 12. részt ami csak januárban kerül fel egy hangsávhiba javítása végett!

Felkerült továbbá két AMV (zenés videó) BrollySSJ4-tõl! Mindenki nézze meg mindkettõt mert nagyon ütõsek lettek, bûn lenne kihagyni!!

Jó szórakozást mindehhez!

  Boldog Karácsonyt mindenkinek!
DH+ hírekEljött a várva várt Karácsony este, így mi is készültünk igazi ínyencségekkel mára nektek, reméljük mindenkinek elnyeri valamelyik ajándék a tetszését!

Két ínyencfalattal kezdenénk: a Dragon Ball 4. része szinkronosan nézhetõ, ami eddig sehonnan sem volt fellelhetõ! Emellett pedig elkészült a Sailor Moon (Varázslatos Álmok) elsõ része Karácsony alkalmából, eredeti nálunk vetített intróval, vágottan, ahogyan annak idején láthattuk a tévében. A Dragon Ball Z 140-151 részei is beszerezhetõek immár az oldalról, folytatás januártól várható. A Sailor Moon folytatásával kapcsolatosan érdeklõdni lehet a Fórumban a Projektek témán belül a Sailor Moon topikban!

Felkerült két mozifilm is, melyek Hayao Miyazaki nevével fémjelzettek, vagyis a Studio Ghibli két remekmûvérõl van szó, a Yesterday - Vissza a gyerekkorba illetve az Oscar díjjal is jutalmazott Chihiro Szellemországban c. alkotásokról.

Végezetül elérhetõ a Slayers-A kis boszorkány 3. sorozatának elsõ két része, vagyis az 53-54. rész, valamint a Naruto tegnap lement 57-58. része.

Karácsonyi Animax premier!
Szenteste végre lement a Bleach, az elsõ mozifilm: Elveszett emlékek címû egész estés mozifilm, amit máris elérhettek a Bleach ill. a Bleach mozifilm adatlapjáról egyaránt!

Minden kedves látogatónknak és tagunknak kellemes, békés Karácsonyt kíván a DH+ Team!

  SAC2 premier és változások a saját munkáinkban
Saját munkáinkMegérkezett a keddi frissítés menetrend szerint, de elõbb egy két infót kell megosztanom a sorozatokkal kapcsolatosan.

Felkerült a Stand Alone Complex - A második állás elsõ két epizódja! Jövõ héttõl heti 4 résszel folytatódik majd a megszokott módon. Mindenkinek jó szórakozást kíván hozzá a release készítõje, BrollySSJ4!

A Megaman NT Warrior csak jövõ év január elején kezdõdik majd, a pontos dátumot idõben közüljük!

A Slayers második sorozata is felkerült teljesen, a harmadik sorozat megszakítás nélkül érkezik majd.

A Yu Yu Hakusho-A szellemfiú a második évaddal folytatódik, és az elsõ 25 rész párhuzamosan lecserélõdik egy javított verzióra: Részletek a Tovább gomb megnyomása után!

~ Kaleido Star 11-14 (Dumet)
~Slayers-A kis boszorkány 45-52 (Dumet) Slayers Next FULL!
~ Soul Eater 19-20 (Garurumon)
~ Stand Alone Complex-A második állás 01-02 (BrollySSJ4) DH+ PREMIER!
~Yu Yu Hakusho-A szellemfiú 026-030 (Izzy)


Jó szórakozást hozzájuk!

  Elõzetes hírek!
Információs hírekLehet szedni a Rómeó és Júlia 17-18. epizódját mindkét változatban (DVD-Rip és HDTV-Rip) valamint a D.Gray-man 009-010. részét is!

Figyelem!
Az Animax különleges Karácsonyi és Szilveszteri mûsorrendje miatt ezen, és a következõ héten is elmarad a pénteki Rómeó és Júlia és a hétvégi D.Gray-man is, tehát csak három hét múlva lesz megint! Ez azt jelenti tehát, hogy csak januárban lesz ez a két sorozat újra (január 8-9-10). A mûsorváltozás csak ezt a két jelenleg premierként futó animét érinti, tehát Soul Eater és Naruto lesz ugyanúgy!

A mûsorrendet megtekinthetitek itt: http://animax.blogol.hu/

Végül pedig a januári Animax mûsor szerint a Slayers Revolution premierje csúszni fog. Hogy mennyit, azt egyelõre nem tudni, de reméljük nem sokat. Illetve a Dragon Ball GT-rõl továbbra se tudni semmit sajnos, szóval az ez irányú kérdések egyelõre feleslegesek.

További jó böngészést!

  Naruto 55-56
Anime és manga letöltésekFelkerült a Naruto 55-56. epizódja, a megszokott módon tölthetõek is!

Egy kis változás állt be a szinkronstábban viszont, aki az AnimeKarácsonyon volt, az már hallhatott róla, hogy Csondor Kata külföldre utazása miatt Sakura új magyarhangot kapott Wégner Judit személyében. A váltás értékelését mindenkire rábízom (hozzászólásokban vagy a fórumban lehet beszélgetni róla).

Jó idõtöltést az epizódokhoz!

Felkerült egy AMW a fan szekcióba, BrollySSJ4-tõl, jó szórakozást hozzá is!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet