Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Hősakadémia Hősakadémia Hősakadémia Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Iron Kid - A legendás ököl (Finálé!) Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 13
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 2908
Legújabb tag: edina32

Látogatók ma: 5439
Online látogató: 13
Látogatók a hónapban: 169230
Összes látogatók: 17697218

Reklám

  Bleach és Nodame Cantabile Finálé!
Anime és manga letöltésekVéget ért a Bleach második, itthon leadott adagja az 5. évad utolsó részével, a 109. epizóddal, amit a megszokott helyrõl tölthettek. Ezzel lezárult a filler évad, a folytatás jövõ áprilisban várható, egészen pontosan április 19-én, amikor is a 167. epizódig várhatóak az újabb izgalmas részek, amelyek már a manga történetét dolgozzák fel.

Jövõ héten, hétfõn lesz a Soul Eater - Lélekfalók premierje ami természetesen ide is fel fog kerülni másnap. A sorozat 51 részes, és a Bleach folytatásáig fog tartani.

A másik finálé a Nodame Cantabile, aminek az utolsó, 22-23. epizódja szintén tölthetõ. Felkerült tovább az 1-2. és a 16. epizód javított változata (lecseréltem a linkeket a töltõben, vagyis csak a javított változat érhetõ el most már). Az elsõ két részben az FPS értékeket, a 16. epizódban pedig egy képhibát javíott a release készítõje, Garurumon. A Nodame folytatásának idõpontjáról egyelõre még nem tudni biztosat, de amíg az Animax nem licenszeli a következõ sorozatát is, addig nem tudják leadni. Ehhez azonban a Soniy Picturesnek kell elõtte megvennie, állítólag már folynak a tárgyalások, úgyhogy idõvel lesz folytatás nálunk is, ennyi bizonyos.

Jó szórakozást!

  NANA hajrá...
Anime és manga letöltésekFelkerült a Nana 44-45. epizódja, amelyeket a szokásos helyrõl, a Nana adatlapon keresztül érhettek el! A jövõ héten következik az anime befejezõ két része, így a Nanában is elkérkeztünk a hajrához, ahogyan a Bleachben és a Nodamében is. Az utóbbi két megemlített anime ismét összevontan, kedden várható majd!

Addig is jó szórakozást a Nanához!

  Animés hírek idén és jövõre!!!
Információs hírekAz Animany.hu információi szerint rengeteg újdonság lesz az elkövetkezendõ fél évben, valamint a régebbi hírben már említett premierek idõpontjai is módosultak némileg. Ez utóbbi fõként a Dragon Ball GT és a D.Gray-man esetében fontos.
  2009. október 17-én a Mondo jóvoltából megrendezésre kerül az elsõ MondoCon, ami az Õszi AnimeCon elmaradása miatt az év utolsó AnimeConja lesz! Természetesen a Conra a MangaFan is készült, így megjelenik a Bleach 3. DVD, a Death Note 3. DVD, a Fullmetal Alchemist 3. DVD és a Kukucska kalandjai 1-2. DVD! Ezen kívül persze számos új manga kiadvány folytatás is lesz, szóval aki megteheti, annak érdemes kinéznie.

  Jöjjenek viszont a premierek és a további DVD megjelenések:

  2009. október 19. Soul Eater - Lélekfalók premier az Animaxen (magyar szinkronnal)
  2009. október 23: Rómeó és Júlia: Az anime premier az Animaxen (magyar szinkronnal)
  2009. október 31: Bleach - Az elsõ mozifilm: Elveszett emlékek premier az Animaxen (magyar szinkronnal)
  2009. október: Blood - Az utolsó vámpír [mozifilm] a Black Mirror kiadótól

  2009. december 9: Naruto [új epizódok: 53-104] premier az Animaxen (magyar szinkronnal)
  2009. december: Dragon Ball GT premier az Animaxen (magyar szinkronnal), 2009-re írják még a premiert mindenképpen!
  2009: Ghost Hound DVD megjelenés a Mirax kiadótól, még ebben az évben megjelenik, de a pontos dátum még nem ismert!

  2010. január: Slayers Revolution premier az Animaxen (magyar szinkronnal)
  2010. február: Slayers Evolution-R premier az Animaxen (magyar szinkronnal)

  2010. április 19: Bleach [új részek: 110-167] premier az Animaxen (magyar szinkronnal)

  2010: D.Gray-man premier az Animaxen (magyar szinkronnal), idõpont változhat!
  2010: Death Note Speciál 2 premier az Animaxen (magyar szinkronnal)
  2010: Project Blue DVD megjelenés a Mirax kiadótól
  2010: Devil May Cry DVD megjelenés a Mirax kiadótól
  2010: Grenadier DVD megjelenés a Mirax kiadótól
  2010: Karas DVD megjelenés a Mirax kiadótól
Amelyikhez nem írtam oda, hogy milyen szinkronnal, vagy felirattal, annak még nem tudni, hogy milyen nyelven fog megjelenni! A mostani gyakorlat szerint reménykedhetünk benne, hogy minden magyar nyelven fog megjelenni, ez a valószínûbb tehát.

Források: Mondo Magazin | Animany.hu | Anime & Manga FAN | Animax mûsorblog

  Nodame Cantabile és Bleach hajrá...
Anime és manga letöltésekFelkerült a Nodame Cantabile 20-21. epizódja valamint a Bleach 107-108. epizódja, vagyis mindkét sorozat a hajrához érkezett, hiszen Nodamét és Chiakit egyelõre csak az elsõ sorozat erejéig láthatjuk (ami a 23. epizóddal fog végetérni jövõ héten), Ichigo küzdelmeinek 2009-es adagja pedig a 109. résszel ér véget szintén jövõ héten.

Ezen felül egyes animéknek jócskán kibõvült a szinkronhang listája, akit érdekelnek a szinkronhangok, máris tanulmányozhatják, elsõsorban a mozifilmek listáit. A Perfect Blue és a Wonderful Days eddig nem elérhetõ listája is elkészült.

Jó szórakozást mindezekhez!

  Egy-két általános hír
DH+ hírekMég mindig lehet jelentkezni a Fórumban a Segítségnyújtás topikban ("Az oldalról" fórumkategóriában) fordítónak! Aki egy kis elszántságot is érez a dolog iránt, kérem jöjjön, nyugodtan jelentkezzen!

Aki teheti ezen kívül, az ajánlja másoknak is az oldalt, ha úgy gondolja, hogy érdemes. Jelenleg az oldalnak a legnagyobb segítség az, hogyha népszerûsítitek, szóval aki szeretné, hogy elõrébb haladjunk, az másoknak is ajánlja az oldalt! Köszönjük elõre is a segítséget!

Végezetül, kissé késve de, de egy kis letöltés hír is következik:
Felkerült a Nana 42-43. része (még dél körül), jó szórakozást hozzá!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet