Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Enyo legendája Enyo legendája Enyo legendája Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Tsubasa kapitány - Középkezdés

DragonHall Online TV

Online Statisztika
Online vendégek: 10
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3077
Legújabb tag: orobion

Látogatók ma: 5084
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 90827
Összes látogatók: 19579913

Reklám

  Elric-ék végre visszatértek!
Anime és manga letöltésekVégre elérkezett a sokak által várt pillanat, amikor a Fullmetal Alchemist: Testvériség elsõ két részét immár magyar nyelven élvezhetjük. Így már tõlünk is elérhetõek az epizódok BRIP változatban, Garurumonnak köszönhetõen.

Mint ahogy beszámoltunk már egy korábbi hírben róla, a szinkronhangok nem változtak az elõzõ sorozathoz képest, eddig csupán két szereplõnek változott meg a hangja, amelyet a sorozat adatlapján keresztül a Szinkronhang lista alatt megnézhettek.

Jó szórakozást a részekhez!

  A híres félszellem kalandjai nálunk is megkezdõdtek...
Saját munkáinkMai keddi hírünk apropója a szokásos feltöltéseken kívül egy újabb saját rippes sorozatunk, az InuYasha indítása, amelyet ugyan a jelenleg futó rippes projektek utánra ígértem, de mivel gyorsabban kész lettem vele, így a múlt héten befejezett Yu Yu Hakushót váltja. Lássuk is a szokásos listánkat:

~ Bleach 122-123 (Garurumon-Release)
~ Bújj, bújj, szellem! 15-16 (Dumet-Rip)
~ Full Metal Panic? Fumoffu 7-8 (Dumet-Rip)
~ InuYasha 1-2 (Dumet-Rip)
~ Kilari 13 (poppy145-Release) - a múlt heti rész cseréje TV logó nélküli változatra!

A Kilari 13. része cserélve lett egy japán, TV logó nélküli változatra! A rész elkészítéséért köszönet pilleno (poppy145) tagunknak.
A Kilari 15-16. részeihez még nem készült release! Várhatóan csak az eheti részekkel együtt fog felkerülni egyben 4 rész, mivel az Animax véletlenül japánul adta le a 16. részt. A 15. részt addig is megtekinthetitek az Animax Playeren!

Jó szórakozást a sorozatokhoz!

  Sorozatok végjátéka
Anime és manga letöltésekKicsit megtévesztõ a cím, de valóban ezen a héten két Animax premierként futó sorozat is véget ér: a Vér és kereszt a 23-24. résszel, és a D.Gray-man elsõ évadja az 51. résszel. Az elõzõ hírben ismertetett Animax probléma miatt a sorozatok elkészítése és megosztása csúszhat, de Garurumon is, és persze ezt követõen mi is próbáljuk minél hamarabb kirakni a kész részeket.

A Vér és kereszt 23-24. befejezõ részei tölthetõek!
Elérhetõ a Naruto 102-103. epizódja!
Felkerült a D.Gray-man 51. része, vagyis az elsõ évad záró epizódja!

Jövõ héten a Vér és kereszt helyén a Fullmetal Alchemist: Testvériség, a D.Gray-man helyén pedig a Slayers - A kis boszorkány új kalandjai (Slayers Revolution) címû sorozatokat láthatjátok majd.

Felkerült a Slayers Revolution szinkronlistája, a meglévõ Slayers sorozatok összesített listájában lehet kiböngészni a változásokat.

További kellemes idõtöltést nálunk!

  Nehézségek ellenére...
Saját munkáinkAhogyan lehet tapasztalni, valamilyen oknál fogva többek számára nem elérhetõ mostanában az Animax csatorna, és ez a probléma a legújabb anime premierek release készítõjét, Garurumont is elérte. Ennek ellenére egy kis ügyeskedéssel sikerült felvennie a hangot, bár gyengébb minõségben, de vélhetõen nem fogtok észrevenni semmit a hangminõségben, vagy csak nagyon keveset.
Lássuk is a teljes mai listánkat:

~ Bleach 120-121 (Gaurumon-Release)
~ Bújj, bújj, szellem! 13-14 (Dumet-Rip)
~ Full Metal Panic? Fumoffu 5-6 (Dumet-Rip)
~ Kilari 13-14 (Garurumon-Release) - 13. rész francia TV-RIP!
~ Yu Yu Hakusho 111-112 (Izzy-Release) - THE END!

A Kilari 13. részét az elõbb ismertetett problémák miatt nem sikerült Garurumonnak rögzíteni, csak a magyar hangot, így egy francia TV-logós, de magyar szinkronos változat érhetõ el ebbõl a részbõl (minõség változatlan).

A Yu Yu Hakusho feltöltése véget ért, Izzy nevében is köszönjük, hogy az õ munkáját választottátok, és természetesen várjuk a véleményeket a megfelelõ fórum témába.

  Heti sorozatok
Anime és manga letöltésekA megszokott heti három premier következik ebben a hírben:

Tölthetõ a Vér és kereszt 21-22. része!
Felkerült a Naruto 100-101. epizódja!
Elérhetõ a D.Gray-man 49-50. része!

Kiderültek a Fullmetal Alchemist: Testvériség szinkronhangok! Az elsõ két rész szinkronlistáját megtalálhatjátok a sorozat újonnan megnyílt adatlapján a megfelelõ gombra kattintva!

Jó szórakozást hozzájuk!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet