Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A pálya ördögei Dragon Ball Super Dragon Ball Super Dragon Ball Super Mackótestvér Mackótestvér Mackótestvér Az Avatár - Aang legendája Az Avatár - Aang legendája Az Avatár - Aang legendája

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
zsolti1122

Regisztrált tagok: 2712
Legújabb tag: VS0320

Látogatók ma: 4967
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 240638
Összes látogatók: 14704843

Reklám

  Megnyílt a DragonHall+!
DH+ hírek
A következõ funkciókkal várunk mindenkit az oldalon!


1. Lehetõség van dizájn váltásra a baloldali profil panelben elhelyezett linken keresztül! Jelenleg két dizájn téma közül lehet választani, amelyeket killswitch ill. alexa tagunk készített. A témák beállításához olvassátok el a "Dizájn váltás" menüben leírtakat!

2. Avatar feltöltés, aláírás megadása stb. alapvetõ funkciók egy oldalon, amelyek a fórumban is megjelennek, nemcsak az oldalon a profilban. Mindezt a saját profilotokban tudjátok beállítani, kicsit meg kell szokni a rendszerét, de meg lehet benne találni mindent.

3. Rangrendszer mûködik az oldalon, amelyet a legáttekinthetõbben a "Regisztrált tagok" linkre lépve tekinthettek meg. Egyelõre a rangrendszer zárva tart, de idõvel lehet szerezni Feltöltõ, Törzstag ill. akár Csapattag rangot is, ezekkel kapcsolatban a késõbbiekben fogunk tájékoztatni hírben mindenkit.

4. A GYIK és a Fórum szabályzat mindenki számára kötelezõ olvasmány! Az ezekben leírtak be nem tartása azonnali figyelmeztetést, vagy akár az oldalról való kitiltást is vonhatja maga után. Az említett szabályok nem ismerése nem jogosít fel senkit a következmények alóli kibújásra. Kérjük tehát a szabályok maradéktalanul való betartását!

5. A fórum használata: Aki regisztrált az oldalra, egyben a fórumot is használhatja, amiben lehet új témákat létrehozni az adott fórumokon belül, ha még nem létezik, vagy pedig a meglévõkhöz hozzászólni. Kérjük, hogy mindenki körültekintõen fórumozzon, és ne OFFoljon, vagy a GYIK és a fórum szabályzatnak ellentmondva viselkedjen, mert az ilyet szigorúan fogjuk venni! Ötleteiteket, kéréseiteket, hozzáfûznivalóitokat ellenben feltétlenül várjuk, amiket szintén a fórumban adhattok a tudtunkra!

6. A saját projektek folyamatosan készülnek! Ne sürgessétek a releasereket, vagy kérdezzétek tõlük meg nap mint nap, hogy mikor lesz kész! Minden elkészült és felkerült release-rõl hírezni fogunk, minden felkerül elõbb utóbb, de mi sem érünk rá csak az oldallal és a releasekkel foglalkozni egész nap. Köszönjük megértéseteket.

7. Az oldalon található saját projektek, epizódok, filmek, speciális epizódok, leírások, szövegek, saját készítésû-vágású képek, videók stb. az oldal tulajdonát képezik! Más weboldalon való elhelyezésük, torrenten vagy akármilyen más fájl megosztón való terjesztésük az oldal fõadminjai engedélye nélkül szigorúan tilos!!! Kérjük, hogy mindenki tartsa ezt tiszteletben, ellenkezõ esetben kénytelenek vagyunk megtenni a megfelelõ lépéseket.

8. Végezetül: egyelõre nem elérhetõ a "Mangák", a "Rajzfilmek" és a "Fan szekció" menüpont. Ezeket is folyamatosan fejleszteni fogjuk, hogy minél elõbb elérhetõek legyenek, szintén hírben mindenki tájékoztatva lesz, ha kész lesz.

Reméljük jól fogjátok érezni magatokat, fedezzétek fel az oldalt és legyetek ti is a DH+ állandó látogatói!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet