Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Sherlock Holmes, a mesterkopó A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Sherlock Holmes, a mesterkopó A vörös teknős A vörös teknős A vörös teknős Pomponlányok Pomponlányok

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5428
Legújabb tag: natalie86

Látogatók ma: 9007
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 694677
Összes látogatók: 39352509

Reklám

  Megnyílt a DragonHall+!
DH+ hírek
A következõ funkciókkal várunk mindenkit az oldalon!


1. Lehetõség van dizájn váltásra a baloldali profil panelben elhelyezett linken keresztül! Jelenleg két dizájn téma közül lehet választani, amelyeket killswitch ill. alexa tagunk készített. A témák beállításához olvassátok el a "Dizájn váltás" menüben leírtakat!

2. Avatar feltöltés, aláírás megadása stb. alapvetõ funkciók egy oldalon, amelyek a fórumban is megjelennek, nemcsak az oldalon a profilban. Mindezt a saját profilotokban tudjátok beállítani, kicsit meg kell szokni a rendszerét, de meg lehet benne találni mindent.

3. Rangrendszer mûködik az oldalon, amelyet a legáttekinthetõbben a "Regisztrált tagok" linkre lépve tekinthettek meg. Egyelõre a rangrendszer zárva tart, de idõvel lehet szerezni Feltöltõ, Törzstag ill. akár Csapattag rangot is, ezekkel kapcsolatban a késõbbiekben fogunk tájékoztatni hírben mindenkit.

4. A GYIK és a Fórum szabályzat mindenki számára kötelezõ olvasmány! Az ezekben leírtak be nem tartása azonnali figyelmeztetést, vagy akár az oldalról való kitiltást is vonhatja maga után. Az említett szabályok nem ismerése nem jogosít fel senkit a következmények alóli kibújásra. Kérjük tehát a szabályok maradéktalanul való betartását!

5. A fórum használata: Aki regisztrált az oldalra, egyben a fórumot is használhatja, amiben lehet új témákat létrehozni az adott fórumokon belül, ha még nem létezik, vagy pedig a meglévõkhöz hozzászólni. Kérjük, hogy mindenki körültekintõen fórumozzon, és ne OFFoljon, vagy a GYIK és a fórum szabályzatnak ellentmondva viselkedjen, mert az ilyet szigorúan fogjuk venni! Ötleteiteket, kéréseiteket, hozzáfûznivalóitokat ellenben feltétlenül várjuk, amiket szintén a fórumban adhattok a tudtunkra!

6. A saját projektek folyamatosan készülnek! Ne sürgessétek a releasereket, vagy kérdezzétek tõlük meg nap mint nap, hogy mikor lesz kész! Minden elkészült és felkerült release-rõl hírezni fogunk, minden felkerül elõbb utóbb, de mi sem érünk rá csak az oldallal és a releasekkel foglalkozni egész nap. Köszönjük megértéseteket.

7. Az oldalon található saját projektek, epizódok, filmek, speciális epizódok, leírások, szövegek, saját készítésû-vágású képek, videók stb. az oldal tulajdonát képezik! Más weboldalon való elhelyezésük, torrenten vagy akármilyen más fájl megosztón való terjesztésük az oldal fõadminjai engedélye nélkül szigorúan tilos!!! Kérjük, hogy mindenki tartsa ezt tiszteletben, ellenkezõ esetben kénytelenek vagyunk megtenni a megfelelõ lépéseket.

8. Végezetül: egyelõre nem elérhetõ a "Mangák", a "Rajzfilmek" és a "Fan szekció" menüpont. Ezeket is folyamatosan fejleszteni fogjuk, hogy minél elõbb elérhetõek legyenek, szintén hírben mindenki tájékoztatva lesz, ha kész lesz.

Reméljük jól fogjátok érezni magatokat, fedezzétek fel az oldalt és legyetek ti is a DH+ állandó látogatói!


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!