Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Tsubasa kapitány - Középkezdés Tsubasa kapitány - Középkezdés Tsubasa kapitány - Középkezdés Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Enyo legendája

DragonHall Online TV

Online Statisztika
Online vendégek: 14
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3059
Legújabb tag: Judittttt

Látogatók ma: 5197
Online látogató: 14
Látogatók a hónapban: 487183
Összes látogatók: 19460707

Reklám

  Téma megnyitása
Felhasználónév:
Jelszó:  
Fórum - Animék és társaik - Animék
Téma megnyitása
Aktuális értékelés: (Összesen: 6 szavazatok)  
Ikon 
Bleach
Fentre Üzenet nyomtatása #341
Postázva 2018. 03. 11 00:42:08
Avatar

Csapatvezetõ


Üzenetek: 2317
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 4003
Neme: Fiú

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Bleach

Igen. Smile

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #342
Postázva 2019. 05. 18 10:49:50
Avatar



Üzenetek: 460
Megköszönve: 1 ideje 1 üzenet
Regisztrálva: 14.05.10
Ennyi napja tagunk: 3608

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Bleach

Megnéztem a BLEACH élőszereplős filmjét, de rosszabb mint gondoltam. (innen spoil)
Mindent teljesen átdolgoztak benne és szereplők is alig voltak.
Amikor Grand Fisher ellen harcoltak pl. nem volt benne az a halálisten akit Rukia után küldtek, most nem tudom mi volt a neve. A harc sem végig a temetőben volt, hanem az utcára vitték. Meg összecserélték a szellemgyerek nemét is mert fiút tettek bele lány helyett. Meg Rukia vissza akarta venni az erejét mikor az nem volt a sorozatban. A Hatvirág pajzs sem szerepelt. Nem Orihime, hanem az ereje és Chad ereje sem.
Szereplők főleg a kapitányok, hadnagyok stb pl. (Golyófej) Ikkaku, de még a vegyesbolt alkalmazottai Tessai, Ururu és Jinta sem. És hogy ki ne hagyjam még Kon sem. A papagájos rész sem volt. És Rukia A Lelkek Világa-ba való távozásánál maradt abba. Tehát nekem egyáltalán nem nagyon jött be. Nem tudom, hogy másoknak mennyire tetszett.

U.I.
Szerintem a sorozat sokkal jobb volt. Még úgy is, hogy a quincy szót "a pusztítás papjai"-ra fordították. Igaz, hogy keresztjük volt, de hogy nézett volna már ki, hogy végig papnak vagy minek hívják. A halálisten szó még elment, de ez a pap. Meg a Bestia szót is kígyófaroknak fordították. Nem tudom, hogy kik készítették a feliratot, de legalább igazodhatta volna ehhez.

Szerkesztette: darkarnold - 2019. 05. 18 10:54:37
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #343
Postázva 2019. 05. 23 03:53:01
Avatar

Csapatvezetõ


Üzenetek: 2317
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 4003
Neme: Fiú

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Bleach

Általánosságban elmondható, hogy ezeket a filmeket nem érdemes olyan szemmel nézni, hogy mennyire hűek az eredeti történethez, mert nem ez a céljuk. Főleg ilyen apróságokra, mint amiket leírtál. Az élőszereplős adaptációk inkább egyfajta betekintést akarnának nyújtani még csak nem is a történetbe, hanem az adott cím világába, mert még mindig eladhatóbb így szélesebb körben, mint animációs filmként. Magyarán a siker meglovaglása gyakorlatilag mindig, ami ugyebár sosem arról szólt, hogy hű de maradandót meg eredetit kéne alkotni. Nem is lehetne, mert ha meg tök ugyanaz lenne jelenetről jelenetre, akkor ki lenne rá kíváncsi? Még a Disney se egy az egyben adaptálja a rajzfilmjeit, mert pontosan tudják, hogy úgy a kutyát se érdekelné. Fordításra meg egyéb nem hivatalos lokalizációra nem reagálnék mert a legkevésbé ide tartozik. Nagyon régen írtam már róla mit gondolok arról a bizonyos rétegről, akik a valódi felelősei annak, hogy a Bleach valószínűleg sosem lesz végig leszinkronizálva.

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #344
Postázva 2019. 05. 23 23:04:01
Avatar

Csapattag


Üzenetek: 751
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 20.05.10
Ennyi napja tagunk: 3602
Neme: Fiú

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Bleach

Az élőszereplős adaptációk között kevés értékelhető alkotás van. A Ghost in the Shell pl. nekem kifejezetten tetszett, azt volt értelme leforgatni, mert adott pluszt az eredeti filmhez. Ami a Bleachet illeti, nekem már a promóciós képek alapján sem jött be, Rukia például egyáltalán nem úgy néz ki, ahogy ki kéne, gondolok itt pl. a jellegzetes frizurájára. Nem biztos, hogy valaha is meg fogom nézni, az ilyen DB: Evolúció "színvonalú" fércadaptációk sose izgattak.
 Offline
 

 RSS Fórumra ugrás:


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet