Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× A szentjánosbogarak fényének erdeje Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× A sárkányherceg

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 16
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6820
Legújabb tag: Hestya

Látogatók ma: 14234
Online látogató: 16
Látogatók a hónapban: 636474
Összes látogatók: 51870425

Reklám

Kiemelt híreink

  Téma megnyitása
Felhasználónév:
Jelszó:  
Fórum - Animék és társaik - Animék
Téma megnyitása
Aktuális értékelés: (Összesen: 0 szavazatok)  
Ikon 
Slayers - A kis boszorkány
Fentre Üzenet nyomtatása #41
Postázva 2012. 09. 18 21:39:08
Avatar



Üzenetek: 29
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 11.06.11
Ennyi napja tagunk: 4674
Lakhely: Baka
Neme: Fiú

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Slayers - A kis boszorkány


Crazy
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #42
Postázva 2013. 05. 12 16:07:52
Avatar

Csapatvezetõ


Üzenetek: 2412
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 5462
Neme: Fiú

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Slayers - A kis boszorkány

Kedves Slayers rajongók!

Ahogy még régebben egy másik témában ígértem, a Slayers 4-5. évadjának (Revolution és Evolution-R) is elkészült végül a javított kiegészítõ feliratos változata!

A szinkronstábban alapvetõen jelentõs változtatás tartalmilag nem történt, viszont a Vampire Knighthoz hasonlóan itt is a videóba égetett eredeti stáb megjelenéshez idõzítettem a feliratok megjelenését. A továbbiakban minden egyes animét hasonló módon fogok kiadni, és a már elkészülteket is lassanként cserélni fogom ilyenre.

Ezen felül ami viszont jelentõs változtatás, az az Animax által a Revolution sorozat openingje elején található állandó feliratozás, valamint egy epizódban több helyen is látható kiegészítõ feliratozás (86. rész).

Mind az 1080p, mind pedig a 720p változatba tehát belekerültek a javított kiegészítõ feliratok és újra fel lettek töltve Szerókára, vagyis aki ezekre a változtatásokra igényt tart, az bátran töltse le a megfelelõ változatot magának. Az asztali változathoz szintén elkészültek ezek a feliratok, azokat a megszokott módon mellékeltem.

Figyelem! Az asztali változathoz mellékelt feliratok nem jók a 720p és az 1080p idõzítéséhez, vagyis az utóbbiak esetében magát az epizódot is le kell tölteni újra sajnos.

Elõre is remélem, hogy aki ezekre igényt tart, nem fog csalódni! Jó szórakozást a részekhez újfent!

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #43
Postázva 2018. 11. 29 11:49:42
Avatar



Üzenetek: 1
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 15.10.18
Ennyi napja tagunk: 1991
Lakhely: Budapest
Neme: Fiú

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Slayers - A kis boszorkány

Régi téma ez is, de éppen végigolvastam és valamit tisztázni kéne. Én nem tudok róla, hogy az RTL 16-os karikával vetítette volna a Slayers-t. Bár az tény, hogy a "Slayers: Try" 12-es karikás vetítésébe minimálisan belevágtak. De az RTL mindig ódzkodott éjszakai vetítéstől és egyetlen kivétel InuYasha 1-18 közötti epizódjainak ismétlése volt. Az is csak az alábbiak miatt: a 19. résztől létezett német vágás, a 19. résztől ismételték egyszer, a forgalmazó kötelezte az RTL-t az 1-18 közöttiekre is, és az RTL vagdosni nem akart. Ledarálták hajnalonként a 18 részt. Gány időpont ellenére nagy érdeklődés volt, de így sem állt szándék 16-os karikás folytatáshoz. Emellett: bár megvágták a Try-t, de a nagy rajzfilm-vizsgálat nyílvános leírásában az ORTT abszolút nem kifogásolta a Slayers-t. Illetve az még az 1-2. sorozatról szólt, a Try-t valójában már nem is vizsgálták. Folyamatosan csak szerencsétlen InuYashá-val voltak háborúk.
Mindent összevetve én is úgy vagyok vele, hogy az első két Slayers-re elég a 12-es karika. A Try-nál kicsit valóban rezeg a léc, mert több benne a vér és a sárkányok közti kegyetlenkedés. Illetve a Revolution képi világa is erősebb ilyen téren, de ott a történet a béka segge alatt van.

Illetve mindemellett tisztázni érdemes azt is, hogy az A+ 2006. őszig a cseh médiahatósághoz tartozott, majd a Sony által a britekhez került át. A cseh médiahatóság által bemondás kellett, a magyar karikát egyik médiahatóság felől sem kellett volna használni. A briteknél konkrétan semmi nincs, illetve szerintem már a csehek sem foglalkoztak semmivel. Tekintve, hogy szerintem az InuYasha náluk sem futhatott volna 12-essel. Valakinek a blogján pont tegnapi napon írtam erről.
 Offline
 

 RSS Fórumra ugrás:

© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!