Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy A szamurájok kora: Harc Japánért Kakegurui ×× (1080p) Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy A szamurájok kora: Harc Japánért Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy A szamurájok kora: Harc Japánért Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ××

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 16
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6889
Legújabb tag: mazsiszku

Látogatók ma: 22103
Online látogató: 16
Látogatók a hónapban: 441251
Összes látogatók: 52466025

Reklám

Kiemelt híreink

  Téma megnyitása
Felhasználónév:
Jelszó:  
Fórum - Animék és társaik - Animék
Téma megnyitása
Aktuális értékelés: (Összesen: 1 szavazat)  
Ikon 
InuYasha
 Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #81
Postázva 2012. 12. 16 18:22:41
Avatar



Üzenetek:
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 01.01.70
Ennyi napja tagunk: 19837

Figyelmeztetések: 0

Ikon 
RE: InuYasha

És akkor szerinted mit kellene csinálni? Vonuljunk vissza, nyúljunk a passzív ellenállás eszközéhez, vagy egyszerûen csak felejtsük el az egész témát, és kajáljunk be mindent, amit az RTL ránk önt? Akkor nem kellene más animékkel sem foglalkozni, nem lenne értelme az animés oldalaknak, meg úgy a szólásszabadságnak sem. Én nem vagyok egy liberalizmus-hívõ, fõleg azok után, hogy nálunk mit csináltak ebbõl az ideológiából, de azért bizonyos elemeihez ragaszkodom. Ha tényleg ráhagyjuk az RTL-re vagy az AXN-re, hogy csináljon vele, amit akar, akkor tényleg elveszett minden. Ráadásul ki tudja miért, de nagyon is kellemetlenül érinti õket a téma. Ha nagyon idealista lennék, azt is gondolhatnám, hogy azért nem reagálnak rá vagy törlik az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat, mert terveznek vele valamit. De ennyire naiv és hülye nem vagyok. Viszont a lényeg, hogy ha nem állunk ki az érdekeinkért, akkor ne is várjunk el soha semmit - nem csak ezzel kapcsolatban, de úgy általában. Akkor nincs értelme semmihez hozzászólni, semmit véleményezni, szavazni is felesleges, sõt élni is, ha az ember egy lemondó hozzáállást vesz fel.
A Viasat mint harmadik alternatíva nekem is eszembe jutott, de most õket is ekézik és szidják rendesen más dolgok miatt. Mondjuk ez is veszélyes, mert lehet, hogy berágnak és már csak azért sem veszik figyelembe a rajongói kéréseket, kérdéseket. Az RTL szidására minden ok megvan, és számtalanszor bebizonyították, hogy a tömeges nyomásra, elégedetlenségre reagálnak, cselekednek. Ha itt is tudnánk valami tömegbázist eszközölni, akkor lehetne eredmény, mert az, hogy nettó 10 ember (se) pattog náluk, az édeskevés.
 Offline
 
 Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #82
Postázva 2012. 12. 18 12:20:19
Avatar



Üzenetek:
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 01.01.70
Ennyi napja tagunk: 19837

Figyelmeztetések: 0

Ikon 
RE: InuYasha

Szerintem is a korhatárral rontották el, pedig elõtte a Slayers-nél már engedtek az ORTT-nek
 Offline
 
 Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #83
Postázva 2012. 12. 18 12:27:05
Avatar



Üzenetek:
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 01.01.70
Ennyi napja tagunk: 19837

Figyelmeztetések: 0

Ikon 
RE: InuYasha

Lengabor: Nagyon fiatal lehetsz, vagy naiv. Jó pár éve néhányan azt hittük, hogy összefogással rá lehet bírni az RTL-t a DBZ újravetítésére. Telebasztuk a Film plusz, Cool fórumát az animével kapcsolatos topicokkal, üzenetekkel, írtunk e-maileket, semmi választ nem kaptunk. Magyarország piacvezetõ televíziójáról van szó. Azt csinálnak amit akarnak. Õket elsõsorban a reklámbevétel érdekli, nem pedig a nézõi igények. Nálam ez a csatorna már rég nem létezik. Az én szememben olyan tévé, ami reklámokat sugároz, és idõnként filmekkel, sorozatokkal szakítja meg azokat.
Bármennyien írhattok, követelhetitek az InuYashát. A nézettsége szerintem jó volt, különben nem vették volna meg az összes részt. Valamiért mégis eldöntötték, hogy sem az RTL-n, sem a testvércsatornákon, sem pedig dvd-n nem lesznek elérhetõek az utolsó részek. Ha pedig az RTL valamit elhatározott, azt nem fogjátok tudni megmásítani, de próbálkozni azért lehet, ha ráértek.
Amikor 24 órás volt a csatorna, ezt is bepróbálták az éjszakai sávban, 16-os karikával ment. Utána vasárnap délelõtt, erõteljesen cenzúrázva leadtak még pár részt az utolsó forgalmazói évadból. Szóval most is a Médiatanács állhat a háttérben miközben az RTL olyan ártalmatlan, bugyuta rajzfilmekkel, mint a Beyblade is jó közönségarányt tud elérni a célcsoportnál. A Cool-nak szárnyal a nézettsége, a Prizma retro-tévé, a Sorozat plusz a sikeres sorozatokat ismételgetni, a törpökön kívül egy darab rajzfilmsorozat nem megy rajta. Mégis mi ösztönözné õket arra, hogy levetítsék az InuYasha utolsó évadját? Lehet tartanak attól, hogy még egy, a DBZ-hez hasonló botrány fog kialakulni, vagy büntit kaptak a leadott részek miatt, esetleg szülõk tömkelege zúdította rájuk a haragjukat. Lehet a japánokkal olyan szerzõdést kötöttek, hogy DVD-n csak a tévés vetítés után lehet kiadni. Lehet, sõt biztos, hogy a szerzõdéskötéskor már el volt döntve, hogy lesz A plusz csatorna, így mindkét csatornára megkötötték a szerzõdést. Elképzelhetõ, ahhoz, hogy a Coolon is legyen, ki kell terjeszteni a vetítési jogokat, plusz anyagi ráfordítással, stb. Te is láttad a licensz-oldalon, hogy a Viasat6-ra vették a DBZ-t 16 és 18 óra közötti idõsávba. Szóval számtalan oka lehet annak, hogy félbehagyták az InuYashát, ezeket pedig nem fogják neked elárulni. Az RTL-nél tudják a legjobban, hogy ebbõl mennyit profitáltak, kiemelkedõ volt-e az adott sávban, érdemes-e folytatni, stb. Mégis meghozták ezt a döntést, amin semmilyen nézõi nyavalygás nem fog változtatni. Egyéni vélemény. Kívánom, hogy járj sikerrel és ne legyen igazam, de véleményem szerint ennek az esélye egyenlõ a nullával.
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #84
Postázva 2012. 12. 18 16:37:40
Avatar

Csapatvezetõ


Üzenetek: 2137
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 18.04.09
Ennyi napja tagunk: 5485
Neme: Fiú

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: InuYasha

DreamerZ29 írta:
....Jó pár éve néhányan azt hittük, hogy összefogással rá lehet bírni az RTL-t a DBZ újravetítésére. Telebasztuk a Film plusz, Cool fórumát az animével kapcsolatos topicokkal, üzenetekkel, írtunk e-maileket, semmi választ nem kaptunk. Magyarország piacvezetõ televíziójáról van szó. Azt csinálnak amit akarnak. Õket elsõsorban a reklámbevétel érdekli, nem pedig a nézõi igények.
.........



Végre valaki érti a lényeget, hogy annó meg mindig is miért kellett békén hagyni a retek csatornát DBZ szinkron ügybe, mert nincs náluk és mert basznak mindenkire DDD és mert zsidók Tongue és mert:
Spoiler tartalom:

Kihívás, kihívás hátán, mérgelõdés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
 Offline
 
 Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #85
Postázva 2012. 12. 18 17:23:41
Avatar



Üzenetek:
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 01.01.70
Ennyi napja tagunk: 19837

Figyelmeztetések: 0

Ikon 
RE: InuYasha

Úgy voltam vele, hogy már nem reagálok erre az egészre, fõleg itt nem, mert abban nagyon ügyesek vagytok, hogyan vegyétek el az ember kedvét az egésztõl. Ilyenkor én is arra a pontra jutok, hogy szarok az egészre, csináljanak a rajongók, amit akarnak, már ha akarnak, én meg a kevéske szabadidõmben visszatérek ahhoz, ahonnan elindultam: a sorozataimhoz. Nekem is lenne jobb dolgom, mint ez az egész, de úgy látszik ebben a tetves országban mindenki felháborodik mindenen, mindenki jobban tud a másiknál mindent, tízmillió megmondó országa vagyunk, akik csak rohadt ritkán tudnak összefogni, akkor is csak olyan ellen tüntetni, mint a felsõoktatás jogos átalakítása, az olyanért utcára vonul pár száz léhûtõ, nem is beszélve "szegény" zsidók védelmérõl, mert hogy "tombol" az antiszemitizmus meg a fasizmus, ja és diktatúra is van néhány igen korlátolt idióta szerint... Minden másra meg nagy ívben tesznek, ha valaki megpróbál valamit, egybõl jönnek a gáncsoskodók és a fikázók.
Ennyire hülyének ne állítsatok már be. Ma, amikor az X-Faktort nézik 2 milliónyian, Ördög Nóra majd megfullad, úgy tarhálja az SMS-pénzt és szavazásra biztat, amikor egymás után tolják az arcunkba a fröccsöntött gagyit, amin a magyar a megfáradt munkanapja után csámcsog, mint a disznó, amikor másról sem szól a média, mint hogy legyél celeb, élj a bulvárban, szarj mindenre, szedd meg magad, légy Blikk és Bors-címlapon, amikor évente többször találnak nálunk egy rakás "tehetséget", akik pár hónap után mennek a süllyesztõbe, amikor premierplánban azt nézzük, hogy Delhusa Gjon és pár vidéki gazda hogyan keres magának dugnivaló luvnyát, amikor ezeréves filmeket tolnak az arcunkba, tele béna és hangos reklámokkal, akkor nem értem, hogy miért olyan nagy baj, ha más megpróbál valami mást is elérni. Amikor az Index-közeli fikablogok az utolsó keresztvizet is lehúzzák az RTL-rõl, arra reagálnak, bántja õket az a rengeteg negatív visszhang. De ott nem is pár tíz meg száz ember ajvékolása megy naphosszat, mint egy anime terén. Úgyhogy ha azt gondolod, hogy 21 évesen naiv vagyok, akkor nagyon sajnálom. Ott a lehetõsége mindenkinek, hogy ne nézze a csatornát, csináljon helyette mást, vagy kapja le az értelmesebb mûsorokat, sorozatok torrentrõl, aztán viszlát. Mégis mindenki nézi és tûr, tûr, tûr. Persze, itt ott az Indexen, origón, bánat tudja hol panaszkodik, de ennyi.
Én egyébként meg tudom válogatni, hogy mit nézek és mit nem. Az RTL-nek is van sok olyan tartalma, ami érdekel és jónak tartom. Általában nem tévében nézem, lehet használni az RTLMostot is, egybõl nincs Cofidis meg mosóporreklám. Ebbõl élnek, meg a nézettségbõl. De mivel általános szórakoztató csatorna, így kénytelenek más jellegû mûsorokat is adni. Amikor különféle blogok megkérdezik, hogy ki mit szeretne látni, ott is jön egy rakás vad kérés, sok esetben olyan, ami késõeste mehetne csak adásba, mégse jönnek kioktató válaszok, hogy te mekkora barom vagy, hogy jut eszedbe ezt kérni. Max. néhányan azt mondják, hogy töltsd le eredetiben, nézd felirattal. De akkor minek van magyar tévé meg magyar nyelv?
A lényeg, hogy étem én, hogy nem erre van szüksége a két millió nézõnek, de mivel elvileg törvény elõtti egyenlõség van, az én szavam sem ér kevesebbet, mint a vidéki Mariska nénié, aki majd megõrül, hogy lássa Marichuy és a Berényi-család legújabb kalandjait.
Mindez egy kibaszott cikk következménye lett. Gratulálok! Nézzétek tovább a sok, szerintetek szar mûsort, tele reklámmal, ha ennyire pontosan látjátok, hogy mi megy a médiában. De akkor szavazni se menjetek el, meg sehova sem. Majd kétmillió ember eldönti helyettetek is a dolgokat. Már ha figyelembe veszik a nézõi/szavazói igényeket. Minden más csak sallang meg töltelék.
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #86
Postázva 2012. 12. 18 23:40:52
Avatar

Csapatvezetõ


Üzenetek: 2412
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 5489
Neme: Fiú

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: InuYasha

Na ezt most már fejezzük be, fõleg nem az InuYasha témába való és fõleg nem ide. Ez mindkét félre vonatkozik, sõt igazából már az én hozzászólásom se tartozott ide félig, de azt gondoltam ettõl mélyebben nem fogunk belemenni a témába. Téma itt lezárva, RTL Klub nevû fórumtémában lehet folytatni a szardobálását.

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #87
Postázva 2016. 01. 30 18:36:35
Avatar

Csapattag


Üzenetek: 831
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 20.05.10
Ennyi napja tagunk: 5088
Neme: Fiú

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: InuYasha

Valaki meg tudná mondani, hogy a filmek azok vágatlanok-e vagy azokból is vágtak ki valamennyit?
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #88
Postázva 2016. 01. 30 20:56:14
Avatar

Csapatvezetõ


Üzenetek: 2412
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 5489
Neme: Fiú

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: InuYasha

Jó kérdés... de én szerintem azok vágatlanok. Tudomásom szerint tévében nem is adták õket, vagy legalábbis én nem tudok róla. Majd ha egyszer megcsinálom õket BD-re (tervben van egyszer majd), akkor biztos kiderül. DDD

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #89
Postázva 2016. 01. 30 23:52:07
Avatar

Csapattag


Üzenetek: 831
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 20.05.10
Ennyi napja tagunk: 5088
Neme: Fiú

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: InuYasha

Én is úgy gondolkodok, hogy ha nem mentek le TV-ben, hanem csak úgy kiadták õket, akkor talán nem vágtak ki belõlük semmit. Kár, hogy a sorozatból a mérsékelten vágottat rakták a DVD-re, emiatt nem is fogom megvenni, várok, amíg nem kerül ki a vágatlan szinkron a teljes sorozathoz Tongue.
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #90
Postázva 2016. 02. 02 21:09:42
Avatar

Csapatvezetõ


Üzenetek: 2412
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 5489
Neme: Fiú

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: InuYasha

Azért nem olyan vészes az, bár én gyûjtõ vagyok, úgyhogy már csak emiatt is alapvetõ, hogy megvan minden kiadott anime. DDD A vágatlanra meg egyelõre még várhatunk jó pár évet, vagy évtizedet, ha csak ennyi telik az oly lelkes, de igazából teljesen inkompetens InuYasha rajongói körtõl... De ebbe a témába most nem mennék bele.

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #91
Postázva 2016. 05. 01 07:55:34
Avatar



Üzenetek: 35
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 08.04.16
Ennyi napja tagunk: 2938
Lakhely: Amestris
Neme: Lány

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: InuYasha

A filmeket sosem adták le a tévében, ez biztos. Szerintem magyar szinkron sincs hozzájuk, maximum felirat.

"Élj az álmaidnak és soha ne add fel!"
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #92
Postázva 2016. 05. 03 08:50:15
Avatar

Csapattag


Üzenetek: 831
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 20.05.10
Ennyi napja tagunk: 5088
Neme: Fiú

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: InuYasha

ShibuyaKeiko írta:
A filmeket sosem adták le a tévében, ez biztos. Szerintem magyar szinkron sincs hozzájuk, maximum felirat.


Szerencsére készült mind a négy filmhez szinkron.

Szerkesztette: gyshinobi - 2016. 05. 03 08:51:04
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #93
Postázva 2016. 05. 04 17:45:36
Avatar

Csapatvezetõ


Üzenetek: 2412
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 5489
Neme: Fiú

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: InuYasha

Itt van mind a négy a polcomon szinkronos DVD-n, szóval eléggé leszinkronizálták. DDD

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #94
Postázva 2016. 05. 08 10:02:34
Avatar



Üzenetek: 35
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 08.04.16
Ennyi napja tagunk: 2938
Lakhely: Amestris
Neme: Lány

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: InuYasha

gyshinobi írta:
ShibuyaKeiko írta:
A filmeket sosem adták le a tévében, ez biztos. Szerintem magyar szinkron sincs hozzájuk, maximum felirat.


Szerencsére készült mind a négy filmhez szinkron.


Ezt nem tudtam. Nem mintha hiányozna, mert nekem eredeti hanggal az igazi. Smile

"Élj az álmaidnak és soha ne add fel!"
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #95
Postázva 2020. 05. 12 14:33:23
Avatar

Moderátor


Üzenetek: 2
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 13.09.09
Ennyi napja tagunk: 5337

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: InuYasha

Elvileg készül az InuYasha folytatása, amiben:
Spoiler tartalom:


https://www.pcgur...tasa/54929

Itt nem írnak arról, hogy egyedül él azt itt írták:

https://comicbook...unchyroll/

Szerkesztette: Dumet - 2020. 05. 13 17:47:24
 Offline
 
Fentre Üzenet nyomtatása #96
Postázva 2020. 05. 30 15:38:37
Avatar



Üzenetek: 5
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 20.01.16
Ennyi napja tagunk: 3017

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: InuYasha

Hello!

Ez jó hír, hogy lesz folytatás. Olvastam, hogy ezt a sorozatot ősszel fogják levetíteni.
 Offline
 

 RSS Fórumra ugrás:

© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!