Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Mutasd a bugyid, tetszik a pofid! Mutasd a bugyid, tetszik a pofid! Mutasd a bugyid, tetszik a pofid! Az Avatár - Aang legendája Az Avatár - Aang legendája Az Avatár - Aang legendája Jessi Jessi Jessi Anette

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 2573
Legújabb tag: Paci

Látogatók ma: 11971
Online látogató: 4
Látogatók a hónapban: 257224
Összes látogatók: 12999258

Reklám

  Rómeó 7-8 egyelõre csak HDTV-Ripben
Anime és manga letöltésekFelkerült az oldalra a Rómeó és Júlia 7-8. részének HDTV-Rippes változata Garurumontól, a szokásos módon tölthetõ. A DVD-Rip verzió illetve a hétvégére tervezett újabb adag saját projektet sajnos technikai okok miatt egyelõre nem tudtam feltölteni a Megauploadra, amint sikerül, azonnal felkerül minden hiánytalanul.
Remélhetõen ez nem fogja befolyásolni a keddi Soul Eatert, de ha mégis, akkor sajnos az is csúszhat. Megértéseteket köszönjük.

További jó idõtöltést!

  Conan ez évi utolsó kalandja!
Anime és manga letöltésekVégre leadásra került az Animaxen a Conan, a detektív elsõ adagjának utolsó része, az 51. epizód, ami az elsõ leadáskor sajnálatos módon hibásan ment le. Így ebben az évben ez a legutolsó Conan rész, amit élvezhetünk, tölthetõ a megszokott módon. Ezen kívül Garurumon javította a 8. részben található képhibát, így az is tölthetõ, köszönet neki, és azoknak is akik jelezték felé ezt a problémát.

A Conan, a detektív sorozat folytatása sajnos az alacsony nézettség miatt 2010 folyamán biztosan nem következik, azonban jövõre leadásra kerül a Conan, a detektív elsõ mozifilm, illetve a sorozat elsõ 51 részének ismétlése is látható lesz többször is, mindezekkel nagyobb nézettséget próbálnak kreálni, hogy folytatódjon a sorozat. Aki teheti nézze a Conant az Animaxen, hiszen kár lenne egy ilyen sorozatért, ha abbahagynák csak emiatt, és így talán ha jövõre nem is, de azután láthatjuk a folytatást. Ne hagyjuk tehát, hogy a süllyesztõbe kerüljön ez a remek sorozat!

Jó fejtörést és szórakozást Conan újabb kalandjához!

  A Lélekfalók újabb kalandjai
Anime és manga letöltésekKissé megkésve, de felkerült a Soul Eater 7-8. epizódja, amelyben újabb fõszereplõket ismerhetünk meg, így a történet egyre izgalmasabbá válik.

Ezen kívül Garurumonnak köszönhetõen javításra került az 5-6. rész, amelynek igen gyenge hangminõsége miatt került sor a javításra. A hétvégi ismétlésben már megfelelõen ment le a két rész, így a szinkron is a szokásos minõségû lett.
Aki nem akarja letölteni újra az egész videót és elég a javított szinkron, az elérheti a letöltések leírásában a magyar hangsáv infói alatt található linkrõl!

Jó szórakozást a részekhez!

  Újabb adag saját projektjeink közül!
Saját munkáinkAhogyan ígértem, folytatódik saját munkáink feltöltése az oldalra. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik véleményt nyilvánítottak felénk munkáinkkal kapcsolatban, és továbbra is várjuk bárkitõl az észrevételeiteket a fórumban, vagy privát üzenetben is akár.

Ezúttal mind BrollySSJ4, mind Dumet munkái közül 4-4 epizód került ki minden eddig felkerült projektbõl:
~ Blue Gender 03-06
~ Slayers - A kis boszorkány 03-06
~ Stand Alone Complex 03-06
~ Vadmacska kommandó 03-06

Jó szórakozást a részekhez!

  Rómeó és Júlia! Két változat!
Anime és manga letöltésekVégre teljesen letisztázódott a Rómeó és Júlia animébõl készített különféle release változatok száma, és megjelenési formája. Ezentúl két release fog érkezni ebbõl az animébõl, mégpedig egy DVD-RIP AVI változat MadTysontól és egy HDTV-RIP 720p-s MKV változat Garurumontól. Jelenleg tehát mind az eddig lement 6 rész elérhetõ mindkét változatban az adatlapon keresztül, csupán a megfelelõ változat kategóriáját kell kiválasztanotok a letöltések elérése elõtt.

Ezen felül felkerült a Soul Eater e héten releaseben elmaradt 5-6. epizódja Garurumon jóvoltából.

Végül pedig Brolly kirakta nektek a Dragon Ball Kai 30. epizódját, felirattal együtt elérhetõ a szokásos módon.

Holnap várhatóan újabb adag érkezik Saját munkáinkból, szóval érdemes lesz a fõoldal híreket figyelni.

Jó szórakozást a részekhez!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet