Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Dragon Ball Super Dragon Ball Super Dragon Ball Super A gumimacik Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 2
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 2116
Legújabb tag: Keiichi89

Látogatók ma: 6251
Online látogató: 2
Látogatók a hónapban: 218564
Összes látogatók: 10638062

Reklám

  Elõzetes hírek!
Információs hírekLehet szedni a Rómeó és Júlia 17-18. epizódját mindkét változatban (DVD-Rip és HDTV-Rip) valamint a D.Gray-man 009-010. részét is!

Figyelem!
Az Animax különleges Karácsonyi és Szilveszteri mûsorrendje miatt ezen, és a következõ héten is elmarad a pénteki Rómeó és Júlia és a hétvégi D.Gray-man is, tehát csak három hét múlva lesz megint! Ez azt jelenti tehát, hogy csak januárban lesz ez a két sorozat újra (január 8-9-10). A mûsorváltozás csak ezt a két jelenleg premierként futó animét érinti, tehát Soul Eater és Naruto lesz ugyanúgy!

A mûsorrendet megtekinthetitek itt: http://animax.blogol.hu/

Végül pedig a januári Animax mûsor szerint a Slayers Revolution premierje csúszni fog. Hogy mennyit, azt egyelõre nem tudni, de reméljük nem sokat. Illetve a Dragon Ball GT-rõl továbbra se tudni semmit sajnos, szóval az ez irányú kérdések egyelõre feleslegesek.

További jó böngészést!

  Naruto 55-56
Anime és manga letöltésekFelkerült a Naruto 55-56. epizódja, a megszokott módon tölthetõek is!

Egy kis változás állt be a szinkronstábban viszont, aki az AnimeKarácsonyon volt, az már hallhatott róla, hogy Csondor Kata külföldre utazása miatt Sakura új magyarhangot kapott Wégner Judit személyében. A váltás értékelését mindenkire rábízom (hozzászólásokban vagy a fórumban lehet beszélgetni róla).

Jó idõtöltést az epizódokhoz!

Felkerült egy AMW a fan szekcióba, BrollySSJ4-tõl, jó szórakozást hozzá is!

  Váltás!
Saját munkáinkKicsit késve de megjött a szokásos anime adag, amellyel kapcsolatosan néhány infót kell elõször ismertetnem. Elõször is a Vadmacska kommandó és a Stand Alone Complex ezzel az utolsó adaggal teljes egészében feltöltésre került, köszönöm azoknak akik letöltötték és megnézték, ill. véleményt mondtak róla!

A Vadmacska kommandó második 26 részes évadja mivel nem lett leszinkronizálva (és sajnos úgy néz ki, hogy nem is lesz) magyar feliratos projektként tervbe van véve, de ez még csak tervezõi stádium, a jövõben amint lesz róla újabb információ, közölni fogjuk.

A Stand Alone Complex második sorozata BrollySSJ4-tõl jön jövõ héten 2 részes premierrel majd heti 4 résszel. Az ez irányú kérdéseket neki tessék feltenni a jövõben.

A Yu Yu Hakusho egy technikai probléma miatt ezen a héten elmarad. Kérjük szíves megértéseteket.

Ezek után következzék mai feltöltés listája:
~ Kaleido Star 07-10 (Dumet)
~ Slayers-A kis boszorkány 37-44 (Dumet)
~ Soul Eater 17-18 (Garurumon)
~ Stand Alone Complex 23-26 (Dumet) - teljes!
~ Vadmacska kommandó 23-26 (Dumet) - teljes!

Jó szórakozást!

  Egy villámhír következik...
Anime és manga letöltésekFelkerült a Rómeó és Júlia 15-16. része mind HDTV-RIP, mind pedig DVD-RIP változatban, ahogy eddig megszokhattátok.
Elérhetõ továbbá a tegnapi D.Gray-man 7-8. epizódja, amelyet szintén a megszokott módon tölthettek máris.

Holnap (kedd) jön a szokásos saját release adag, többek között a Stand Alone Complex és a Vadmacska kommandó záró részei!

  A nagyszájú nindzsa visszatért! A várva várt Naruto folytatás!
Anime és manga letöltésekVégre eljött a várva várt Naruto folytatás ideje is, így máris tölthetitek a tegnap (december 9.) leadott 53-54. epizódot a megszokott módon az adatlapon keresztül. Az Animany.hu jelenlegi információi szerint a sorozatot az elõzetes híresztelések szerint ezúttal megszakítás nélkül egyben fogják leadni a 156. részig, ami azt jelenti, hogy a 2-3. adagot egyben adják le majd. Így a Naruto fanok igazán örülhetnek, mert kedvenc nindzsáik történetét ha minden igaz, egy teljes évig nyomon követhetik.

Jó idõtöltést a részekhez!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2017
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet