Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Hupikék törpikék Aludj el szépen, Pikotarou! Aludj el szépen, Pikotarou! Aludj el szépen, Pikotarou! A sötétség képeskönyve A sötétség képeskönyve Hupikék törpikék Hupikék törpikék Nodame Cantabile Nodame Cantabile

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 6
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 9225
Legújabb tag: hiporexia

Látogatók ma: 3867
Online látogató: 6
Látogatók a hónapban: 158392
Összes látogatók: 7763193

Reklám

  Rómeó, Dragon Ball, Sailor Moon
Anime és manga letöltésekMegérkezett a Rómeó és Júlia újabb két epizódja. A sorozatot és az előző két részt érintve módosulás történt! Az első két rész cserélve lett DVDRIP-re. Eddig HDTVRIP volt tölthető.
A mostani két rész is DVDRIP verzióban tölthető. A jövőben lehetséges, hogy mindkét változatban fognak felkerülni a részek, de ez még nem biztos.

A Dragon Ball sorozat is elérhetővé vált, a második pakk 68-153ig.
Továbbá felkerült három film a Sailor Moon c animéből. Ezen felül ugyan csak ehhez a sorozathoz, elérhető lett a Galéria, ami sok képet és DVD borítót tartalmaz.

Lássuk vázlatosan a mai frisst:

- Rómeó és Júlia 3-4.
- Dragon Ball 68-153.
- Sailor Moon három kis filmje.
- Sailor Moon DVD borítók, képek.

Hamarosan Bleach hírek is várhatóak a mozifilmmel kapcsolatban. Addig is jó szórakozást a mostani frissítésünkhöz.

  Sárkányok egymás között
Anime és manga letöltésekMegérkezett a nemrégiben ígért Dragon Ball c. sorozat pár epizódja, meg persze a hozzá tartozó filmek is. Első körben csak a sima Dragon Ball sorozat részei lesznek elérhetőek, két amolyan "csomagban", a mai nappal a sorozat első 67 epizódja tölthető. (1-67-ig)
Pár nap múlva pedig jön a folytatás: 68-153-ig. Mind a három sorozat, Dragon Ball, Dragon Ball Z, és a Dragon Ball GT is, magyar szinkronnal lesznek elérhetőek! Viszont a Zed sorozat 1-137ig részei késni fognak, szóval 138-291ig lehet majd tölteni...Erről később részletesen! A GT sorozat pedig akkor lesz elérhető amikor az Animax elkezdi sugározni a tévében.

Nem utolsó sorban még egy kis "sárkány frissülés".
A Dragon Ball Z sorozat kiadásának 20. évfordulója (1989-2009) alkalmából készült el, teljesen Toriyama Akira mangája alapján, fillerek nélkül, felújítva HD minőségben, új intróval és outróval a sorozat, mely nevet is váltott: Dragon Ball Kai néven ismert. Ezen sorozat összes eddigi részei is felkerültek az oldalra meg a feliratok is, melyet a Naruto-Kun.hu team készített el.

Ezzel a sorozattal és a frissítésével kapcsolatban szeretnénk pár információval szolgálni: Minden héten egy rész fog felkerülni! Az adott rész csak akkor lesz elérhető, ha megérkezik hozzá a felirat is! Kivételes eset a mostani a 29-es részt illetően, ez ügyben külön írunk, hogy felkerült a felirat a rész mellé!

Most lássuk a mai frissünket vázlatosan:

-Dragon Ball 1-67 (1-12ig feliratos!)
-Dragon Ball összes filmje és TV speciálja.(feliratos)
-Dragon Ball Kai 1-29+feliratok.(29es felirat a napokba várható, írunk hírt róla!)

Hamarosan újabb Sárkány Labdás hírek várhatóak! Addig is kellemes szórakozást a mostaniakhoz, és jó böngészést.

  Soul Eater 03-04!
Anime és manga letöltésekFelkerült a Soul Eater tegnapi, 3-4. epizódja amelyeket a megszokott helyről tölthettek.

A napokban érkeznek az előző hírben ígért Dragon Ballos feltöltések nagy része, illetve lesz egy kis fejlesztés az Animék menüpont alatt, hogy könnyebben megtaláljátok amit kerestek, és almenük között is gördülékenyebb legyen a haladás. Erről majd ha kész lesz, akkor írok hírt.

Jó szórakozást, és jó lélek falást!

  Dragon Ball feltöltések a DH+on is hamarosan!
DH+ hírekElőször is a régi DragonHall oldalt látogatók számára egy hír következik:
Az oldalon nincs vírus, és elérhető a következő alternatív címen: http://dumet.ath.cx/
Ez az alternatív cím a jövőben is élni fog, de természetesen mindent megteszünk a régi cím újbóli használhatóságának eléréséért. Köszönjük megértéseteket.

Most pedig jöhetnek a feltöltések a DH+ra:
Egy régi tartozást teljesítve került fel a tegnapi nap folyamán a Fullmetal Alchemist: Shamballa hódítója c. mozifilm (3 darabban feltöltve), amelyet a film adatlapján keresztül érhettek el a szokásos módon.

Továbbá felkerült, mint letöltés a Sailor Moon c. sorozat összes Openingje és Endingje. Ilyen és ehhez hasonló kiegészítők a közel jövőben várhatóak, még más sorozathoz is, hamarosan.

Dragon Ball fanok figyelem!
A közeljövőben feltöltésre fog kerülni a régi DragonHall Website oldalon található letöltések nagy része, vagyis a Dragon Ball és Dragon Ball Z epizódok, illetve a hozzájuk tartozó kiegészítők (zenék, OP-ED-ek, képek stb.), de nem minden (pl. bakik, infók).
A Dragon Ball GT sorozat majd az Animaxes leadás kezdetével magyar szinkronnal fog felkerülni, amint lesz belőle release.

További jó szórakozást az oldalon, hamarosan újabb hírekkel jelentkezünk!

  Rómeó és Júlia premier!
Anime és manga letöltésekMegérkezett még az éjszaka folyamán a Rómeó és Júlia anime első két "felvonása", amit már el is érhettek az adatlapjáról.

Megint vannak érdekességek a szinkronhangok között, de ahogy várható volt, Rómeó hangja Markovics Tamás lett. Júlia hangját ellenben Nemes Takách Kata adja (pedig azt hittem, hogy Bogdányi Titanilla fogja, de mindegy... fő a változatosság!).

Hamarosan felkerül az első két rész alapján összeállított teljes szinkronhanglista is, és lehet csevegni a fórumban is róla, addig is jó szórakozást az epizódokhoz!
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2016
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet